Skip to main content
+385 98 205 843 (Miroslav Domitran)
+385 99 310 5959 (Robert Valenčak)

U tijeku je provedba projekta

„Uvođenje poslovno-informacijskog sustava za unaprjeđenje poslovnih procesa društva DOMITRAN d.o.o.“

NPOO.C1.1.2.R3-I2.01-V5.0140

Financira Europska unija – NextGenerationEU

Tvrtka Domitran d.o.o. je 8. studenog 2023. godine započela s provedbom projekta „Uvođenje poslovno-informacijskog sustava za unaprjeđenje poslovnih procesa društva DOMITRAN d.o.o.“ koji se provodi sukladno pravilima Poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava „Vaučeri za digitalizaciju“ u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026. Posredničko tijelo razine 1 je Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja (PT1), a Posredničko tijelo razine 2 je Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (PT2).


Nositelj projekta: Domitran d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta: 29.125,00€

EU udio u financiranju projekta: 13.980,00€

Razdoblje provedbe projekta: 8.11.2023. – 8.11.2024.

Voditelj projekta i kontakt osoba: Miroslav Domitram, domitran@domitran.hr


Cilj provedbe projekta “Uvođenje poslovno-informacijskog sustava za unaprjeđenje poslovnih procesa društva DOMITRAN d.o.o.” je ojačati tržišnu poziciju društva te poboljšati produktivnost i to kroz provedbu digitalne transformacije društva u vidu nabave poslovno-informacijskog sustava za potporu poslovnim procesima. Uvođenjem poslovno-informacijskog sustava za potporu poslovnim procesima GoSoft povezat će se i automatizirati procesi u poduzeću, povećati efikasnost i produktivnost poslovanja što će rezultirati povećanjem kapaciteta, smanjenjem troškova, povećanjem dobiti i poboljšanim iskustvom kupaca.

Projekt uključuje sljedeću projektnu aktivnost:

  • Integracija poslovno-informacijskog sustava za potporu poslovnim procesima

Uvođenjem poslovno-informacijskog sustava za unaprjeđenje poslovnih procesa društva DOMITRAN d.o.o. osigurat će se uspostavljen ERP sustav koji povezuje sve poslovne procese. ERP (akronim za Enterprise Resource Planning) je sustav koji objedinjuje sve bitne funkcije za upravljanje tvrtkom (računovodstvo, upravljanje zalihama i narudžbama, ljudski resursi, upravljanje odnosima s kupcima, proizvodnja, lanac opskrbe, usluge, nabava) u cjelovitom sustavu, radi pojednostavljenja procesa i protoka informacija cijele organizacije. To će posljedično dovesti do učinkovitosti resursa u svakom

poslovnom području, smanjujući vrijeme zastoja te će svi zaposlenici bez obzira na poslovni proces u kojem sudjeluju koristiti jednake podatke.

Projekt “Uvođenje poslovno-informacijskog sustava za unaprjeđenje poslovnih procesa društva DOMITRAN d.o.o.” pridonijet će rješavanju problema društva koji se očituje u nedostatku adekvatnih digitalnih rješenja pomoću kojih bi postalo konkurentnije i ostvarilo rast na tržištu. Uvođenje složenog digitalnog rješenja ubrzat će i zamijeniti dosadašnje poslovne procese te društvu omogućiti oslobađanje resursa koji će se iskoristiti u svrhu obavljanja poslova te povećanja prihoda, povećanja konkurentnosti i zauzimanja većeg udjela na tržištu.

Više informacija na:

https://fondovieu.gov.hr

https://mingor.gov.hr/

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke Domitran d.o.o.

Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.